Pohádková stezka 2018

30.06.2018 14:30

 

Na první prázdninovou sobotu jsme pro děti připravili zcela novou akci, kterou byla Pohádková stezka. Ta je za příjemně chladného počasí vedla krásami naší krajiny.

Děti se nejprve museli zaregistrovat na dětském hřišti, kde obdržely prázdnou mapku. Na stezce na ně pak čekaly pohádkové postavy jako kováři, Karkulky, víly, čerti, loupežníci, vodníci či Křemílek a Vochomůrka. Na zastávkách u těchto postav musely děti splnit záludný úkol a za což pak obdržely nálepku. Tu když nalepily na mapku, tak se jim ukázala další trasa s pohádkovou postavou.

Za kompletně vyplněnou mapku pak v cíli (opět na dětském hřišti) obdržely odměnu a diplom, byla i možnost občerstvit se vlastnoručně opečeným buřtem.

Po zakončení stezky jsme děti svezli naším historickým vozem Laurin & Klement a Tatrou 148. V 19:00 byla přede všemi skácena májka, poté následovala volná zábava.

Doufáme, že se během akce všichni dobře bavili, my ji hodnotíme velice pozitivně.

Velký dík patří všem pořadatelům za obětavost. Nemalý dík pak náleží Obci Krásněves za sponzorský dar, za nějž byly pořízeny odměny pro děti. Dále děkujeme všem účastníkům za hojnou návštěvu.

Těšíme se na další podobné akce!

 

 

Více fotografií z této akce zde.