Dětský karneval 2017

05.03.2017 14:00

 

Kapacita našeho kulturního domu je pro potřeby naší obce dostačující – toto tvrzení však již několik let neplatí pro naše tradiční dětské karnevaly. A to je dobře :-)

Této velkolepé události se zúčastnilo více než 200 bavících se účastníků, tedy dětí, rodičů, prarodičů a kamarádů.  Na programu bylo spoustu soutěží a her režírovaných oblíbeným DJ Davidem, při nichž se bavili jak malí, tak velcí. Nově byl na karnevalu spuštěn adaptivní fotokoutek (viz níže), kdy po zachycení snímku si děti mohli zvolit oblíbenou postavičku, kterou chtějí mít na fotografii. Součástí karnevalu je již tradičně bohatá tombola se spoustou pěkných hraček. Závěr akce patřil skvělé laser-show.

Velice bychom chtěli poděkovat všem sponzorům, kteří poskytli prostředky na bohatou tombolu. Velký dík patří DJ Davidovi a jeho manželce za profesionální zajištění pořádné dávky zábavy. Další dík náleží všem pořadatelům, kteří se starali o samotný chod akce.

Když jsme viděli všechny ty úsměvy na tvářích, tak Vám můžeme s jistotou přislíbit, že za rok budeme moc rádi pořádat další karneval.

Velké DÍKY všem za účast :-)

 

Více fotografií z akce zde.

 

Fotogalerie: Dětský karneval 2017 - fotokoutek